1 את הנתח מסדרים בתבנית אפיה ויוצקים את המחמאה מעל, מפזרים מלח גס ופלפל גרוס תימין ושיני שום. 2. מחממים תנור ל 220 מעלות וצולים את הנתח כ-10 דקות. 3. בנפרד מטגנים במחבת עם מעט מחמאה את הבצלים עד הברקה מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים עד הברקה. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב מוסיפים נשר מאלט ומבשלים כ 30 דקות. 4. מנמיכים את חום התנור ל 150 מעלות יוצקים את הרוטב עם הירקות וצולים יחד עוד כ 10 דקות . 5. להגשה: מוציאים את הנתח מהרוטב ופורסים לפרוסות ,מסדרים בכלי הגשה ויוצקים את הרוטב עם הירקות מעל .מתאים להגשה עם פירה תפו"א.