1 ההמבורגר: מערבבים בקערה את הבשר ורוטב הווסטרשייר. ממליחים ומפלפלים ולשים עד שמתקבל בשר דביק.
2 מטגנים את הבצל בשמן זית עד להשחמה. מוסיפים את הבצל המטוגן (ללא השמן) לקערת הבשר ולשים עד לפיזור אחיד של הבצל בתערובת.
3 יוצרים המבורגרים במשקל 35 גרם כל אחד (הכי נוח בעזרת רינג של 5 ס"מ, על נייר אפייה).
4 מחממים מחבת על אש גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן. מניחים במחבת כמה פרוסות של בצל ומיד מוסיפים את ההמבורגרים. מטגנים את ההמבורגרים כשתי דקות, עד שהם משחימים מעט, הופכים ומטגנים דקה נוספת. מעבירים את ההמבורגרים לצלחת כדי למנוע בישול יתר.
5 איולי חזרת: טוחנים במעבד מזון את השום והחלמונים במהירות בינונית-גבוהה. תוך כדי מוסיפים את השמן פנימה באיטיות (זרזיף דק), עד שמתקבל איולי יציב (קצת יותר ממיונז קנוי). מוסיפים את מיץ הלימון, השמנת החמוצה, החזרת המגורדת ומעט מלח ופלפל ומפעילים שוב את המעבד לכמה שניות. טועמים ומתקנים תיבול.
6 צ'יפס סלק: יוצרים רצועות דקות וארוכות של סלק בעזרת קולפן, ומניחים אותן על משטח העבודה. מפזרים את הקמח על הרצועות כך שיהיו מכוסות מכל הצדדים. מטגנים בשמן עמוק 10-13 דקות, עד שרצועות הסלק פריכות. מוציאים ומניחים בצלחת עם נייר סופג.
7 הרכבת המנה: קורצים עיגולים מהלאפה בעזרת רינג בקוטר 6 ס"מ, ומניחים בצלחת. מורחים מחצית מעיגולי הלאפה באיולי חזרת, מניחים מעל את ההמבורגר, פרוסה דקה (פורסים במנדולינה) של סלק חי, כמה עלי ארוגולה ומעט זרעי עגבניות צהובות. מכסים את ההמבורגר בעיגול נוסף של לאפה. מניחים ליד ערימה של צ'יפס סלק וקערית עם איולי חזרת.
* על מנת להפוך את המנה לכשרה אפשר פשוט להשמיט את השמנת החמוצה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים