1 מכינים מעטפת סולת: מערבבים את החומרים עד לקבלת בצק רך ונעים (במידה והבצק יבש, מוסיפים מים).
2 מכינים את המלית: מזהיבים בצל במחבת עם שמן כ-5 דקות. מוסיפים בשר ומטגנים למרקם פירורי. מסירים מהאש, מתבלים, מוסיפים כוסברה ומערבבים.
3 מכינים את המרק: מביאים לרתיחה סיר עם ½2 ליטר מים, דלעת, קישואים וסלרי ומבשלים כ-40 דקות.
4 . מטגנים בצל במחבת עם שמן. מוסיפים עגבניות ומאדים 3 דקות. מוסיפים רסק עגבניות ומטגנים עד שמתקבל רוטב סמיך מעט. מוסיפים למרק ומתבלים באבקות מרק. מבשלים 20 דקות בסיר חצי מכוסה.
5 . ממלאים את הקובה: מרטיבים מעט את הידיים. לוקחים פיסת בצק בגודל כדור פינג-פונג, יוצרים גומה במרכז (ראו תמונות), משטחים מעט, מניחים כף מלית וסוגרים לכדור.
6 מבשלים את הקובה במרק: מכניסים את הקובות למרק ומבשלים ברתיחה עד שהן צפות. מנמיכים להבה ומבשלים עוד כ-15 דקות. מוסיפים כוסברה, מכבים את האש וממתינים כמה דקות. המרק מוכן להגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!