1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2 מניחים בקערה את הבשר, הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל, המלח, הכמון, הפלפל השחור, הצנוברים והסודה. מערבבים היטב ומוסיפים מעט שמן זית.
3 יוצרים קבבונים סביב מקל קינמון ומניחים בצד.
4 צולים את הקבבונים במחבת חמה, עדיף עם פסים ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ל- 8 דקות.
5 חותכים חציל ל-12 קוביות שוות ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מכניסים לתנור בטמפרטורה של 220 מעלות למשך 12 דקות עד אשר החציל יהפוך זהוב ומניחים בצד.
6 מערבבים 4 כפות טחינה, 4 כפות מים, שום, מיץ למון, מלח ופלפל בקערה עד לקבלת טחינה חלקה ללא גושים.
7 מסדרים על כל צלחת 3 קוביות חציל, מעליהן מניחים את הקבב ובוזקים טחינה על כל קבב. מעטרים בעלי מיקרו.