לשכבת הבשר: 1 חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במחבת עם 50 גרם חמאה. 2. חותכים את הסלרי ואת הגזרים לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת. 3. מטגנים 10 דקות ומוסיפים את הבשר, תוך כדי ערבוב תמידי עם כף עץ ליצירת פירורים עד שהבשר מבושל. 4. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את היין. 5. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהיין נספג כמעט לגמרי בבשר, טועמים ומתקנים תיבול. 6. מסדרים בתבנית חסינת חום בשכבה. 7. מפזרים מעל שכבת הבשר את התירס (ניתן גם לטחון חלק מהגרעינים). לשכבת הפירה: 1. מכינים פירה מתפוחי האדמה עם השמנת והחמאה שנותרה. 2. מתבלים את הפירה במעט מלח ופלפל לבן ומסדרים בשכבה אחידה מעל התירס. מכניסים את התבנית לתנור בחום של 180 מעלות לכחצי שעה, עד שמתקבלת שכבה קריספית למעלה.