1 חותכים את הבשר לקוביות בגודל 3X3 ס"מ. 2. מרתיחים את הבשר במים ומבשלים כחצי שעה תוך קיפוי הקצף שנוצר בסיר. 3. חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בסיר נוסף עד שהוא מזהיב. 4. מעבירים בעזרת כף מחוררת או מלקחיים את הבשר מהסיר הראשון אל הסיר שבו מיטגן הבצל. מטגנים יחד כשלוש דקות. 5. מוסיפים את שאר המרכיבים (הכמויות לפי הטעם) מכסים במים רק עד גובה הבשר. 6. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהבשר רך. אם יש צורך מוסיפים מעט מים לאורך הבישול.