1 מלהיטים מחבת ויוצקים אליה בעדינות שמן. מכניסים את פרוסות הבצל לטיגון מהיר ומיד את פלפל החריף וכל חלקי העוף, ממשיכים על אש גבוהה תוך כדי השגחה. 2. מוסיפים מלח גס ופלפל שחור גס לפי הטעם, ופטרוזיליה.
להכנת דייסת התירס: 1 מגרדים את גרגירים התירס מהקלח, מבשלים על אש נמוכה תוך כדי הוספת מים/חלב, עד לקבלת מרקם חלק, מוסיפים 50 גרם חמאה ומלח לפי הטעם. 2. ניתן להשתמש בחלקים העליונים של הגרגרים, לרסקם, לעשות פעולות הנ"ל ואז נקבל פולנטה.
להכנת הטורטס: 1 מכניסים למיקסר את כל חומרי הטורטס ומפעילים את המיקסר בוו הלישה עד ליצירת מרקם נעים (אם רוטב מידי, להוסיף קמח בעדינות) 2. מחממים תנור 150 מעלות טורבו 3. מכינים מציות קטנות, מניחים על נייר אפייה ומחוררים עם כף (או אצבע) ומכניסים לתנור עד שמזהיב