1 מערבבים את כל חומרי הקציצות ומכינים כחמש קציצות. 2. מטגנים את הקציצות כדקה מכל צד ,מוצאים ומניחים בצד. 3. לאותה המחבת מוסיפים מעט שמן זית ואת הפלפל החריף ומערבבים. מוסיפים את רבעי העגבניות ומבשלים כחמש דקות על אש גבוהה תוך ערבוב. 4. מנמיכים את האש ומוסיפים את הקציצות. במידה וחסר נוזלים מוסיפים מעט מים. 5. מכסים את המבחת ומבשלים כרבע שעה. מוסיפים את הפטרוזיליה ומכבים את האש.
סידור הצלחת: 6 על גבי צלחת לבנה מוצאים את הקציצות ללא הרוטב, בוחרים כחמש חתיכות עגבניות ללא קליפה ומניחים ליד הקציצות. מעבירים את הרוטב לתוך מסננת ומועכים את הרוטב דרך המסננת על גבי הקציצות והעגבניות. מוסיפים מעט שמן זית ומגישים.