1 להכנת הקציצות: מכניסים לקערה בשר טלה טחון, בצל קצוץ דק ועלי כוסברה, נענע ופטרוזיליה קצוצים דק.
2 מתבלים בפפריקה, כמון, פלפל ומלח ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
3 יוצרים קציצות בגודל של כ-90 גרם ליחידה.
4 מטגנים את הקציצות בשמן זית, כדקה מכל צד, ומכניסים לתנור למשך 5 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.
5 להכנת הפלפל: מניחים בתבנית את הפלפלים, מזליפים שמן זית, ומכניסים לתנור ל-8 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.
6 להכנת קרם החצילים: קולים את החציל על הגז עד לריכוך ומקלפים.
7 מכניסים למיקסר את החציל עם מלח, פלפל, שום קונפי ושמנת מתוקה, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
8 להגשה: מניחים בקערה גדולה את קרם החצילים, עליו במרכז הצלחת את הפלפל האדום. משפדים את הקציצות בשיפודים קטנים ומניחים מסביב לפלפל. מפזרים מסביב עלי כוסברה.