1 לקציץ: מערבבים היטב את כל החומרים, למעט הפסטרמה והביצים הקשות.
2 משמנים תבנית אינגליש קייק ועורכים עליה את פרוסות הפסטרמה.
3 מעבירים מחצית מתערובת הבשר, מסדרים מעל את הביצים הקשות, מניחים מעל את יתרת התערובת ומורחים בתערובת המיונז.
4 סוגרים עם עודפי הפסטרמה ומכסים ברדיד אלומיניום. אופים כ-40 דקות בחום של 180 מעלות.
5 לתבשיל: מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הכרוב והשום, מאדים קלות ומוסיפים את היין והדבש.
6 מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות. מוסיפים תמרים ומבשלים עוד 15 דקות. מתבלים ומפזרים פטרוזיליה.
7 להגשה: הופכים את הקציץ על תבשיל הכרוב ומגישים.