1 מתבלים את קוביות הבשר מכל צידיהם במלח ופלפל.
2 מחממים כלי טאג'ין או סיר כבד רחב על להבה גבוהה כ- 3-4 דקות ומוסיפים שמן. מכניסים את קוביות הבשר לסיר ומשחימים תוך כדי ערבוב מכל הצדדים.
3 מנמיכים להבה לבינונית ומוסיפים לסיר את הבצל, הסלרי, הגזר ומקלות הקינמון. ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כעשרים דקות. מוסיפים את תבלין ה"ראס אל חנות" והסוכר, מוזגים את היין ולבסוף מוסיפים את הכוסברה, הפירות המיובשים והאגוזים ולאחר מספר דקות את מרק העוף. מביאים לרתיחה עדינה.
4 מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד שעה ורבע בסיר סגור. במידת הצורך משלימים טעמים עם מלח ופלפל.
5 במידה והרוטב אינו סמיך דיו מסירים את המכסה ומגביהים את הלהבה למספר דקות.
6 הצעת הגשה: מומלץ להגיש עם אורז (לאוכלי קטניות).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה