1 חוצים את תפוחי האדמה לאורכם, ויוצרים חתך אורכי באמצע כל מחצית. החתך לא צריך להגיע עד הסוף, אלא לרדת רק 2/3 מהדרך. בתוך החתכים הללו נניח אחר כך את המילוי. 2. ממליחים את חתיכות תפוחי האדמה ומניחים במסננת למשך 5 דקות, שוטפים היטב ומייבשים. 3. מעבדים את כל מרכיבי המלית יחד, ממלאים את תפוחי האדמה (4-5 כפות לכל חתיכה), מקמחים מכל הצדדים וטובלים בביצה טרופה. 4. מחממים את השמן במחבת עמוקה או בסיר, כשהוא רותח מכניסים את תפוחי הממולאים ומטגנים במשך כ-5 דקות. 5. משמנים מעט סיר שטוח ורחב, מניחים בתוכו את פרוסות העגבנייה, מעליהן את פרוסות הבצל ומעל הכל את תפוחי האדמה הממולאים. מוסיפים את המים והרסק, ממליחים, מפלפלים ומבשלים בסיר מכוסה על להבה נמוכה כחצי שעה. ב-10 הדקות האחרונות של הבישול מוסיפים לסיר את הכוסברה הקצוצה (המסתייגים יכולים להחליף בפטרוזיליה) והנענע.