1 מביאים את המנגל לטמפרטורה גבוהה ומניחים עליו את הסטיק באלכסון. לאחר מספר דקות משנים את הזוית כדי ליצור פסי צריבה יפים על נתח הבשר. צולים 7 דקות מכל צד ומניחים למנוחה של 10 דקות לפני הגשה.
2 משרים כוס בורגול בתוך כלי עם מים רותחים ומכסים.
3 קולים על האש את הבצל הירוק, הפלפל החריף, הפלפל האדום והעגבניה וחותכים לקוביות.
4 מפלטים את הליבה של עגבניה נוספת ומניחים על רשת הצליה. מטפטפים מעט שמן זית כדי ליצור עשן אשר מוסיף טעם מעושן לליבת העגבניה.
5 מערבבים בכלי את הפטרוזיליה הקצוצה, הכוסברה הקצוצה, קוביות הירקות ואת הבורגול. סוחטים לימון, מוסיפים מלח, פלפל ואת שמן הזית. מערבבבים, מתקנים טעמים ומגישים לצד הסטייק.