1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים ומעסים קלות בידיים נקיות, עד שנוצרת תערובת אחידה.
2 מחממים שכבת שמן נדיבה במחבת שטוחה וגדולה.
3 יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, מהדקים ומגלגלים בין הידיים עד שהקציצות סגורות ואין בהן חריצים. משטחים בעדינות.
4 מכניסים לשמן החם (לא רותח ולא שרוף) ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. מוציאים לנייר סופג.
* קציצות הולכות עם הכל: מפירה, דרך אורז, פסטה, סלטים וקטניות ועד לחם טרי עם חרדל איכותי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!