1 בסיר עמוק מרתיחים מים ומלח, מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים כ 4- 5 דקות. מסננים ומעבירים מיד למי קרח לעצירת הבישול. לאחר כדקה מסננים היטב. 2. מחממים את השמן במחבת גדולה או ווק וכשהשמן חם מוסיפים את הג'ינג'ר, השום והפלפל החריף. מטגנים כשתי דקות. 3. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עוד כשלוש דקות תוך כדי ערבוב עד שהבשר משחים היטב. 4. מוסיפים את השעועית הירוקה וממשיכים לטגן עוד שתי דקות. 5. מוסיפים את רוטב הסויה, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים עוד דקה. 6. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את השומשום הקלוי. מומלץ להגיש עם אורז לבן.