1 התבשיל: במחבת מחממים מעט שמן זית ומקפיצים בצל קצוץ דק. מוסיפים שום וממשיכים בהקפצה. שוטפים קופסת בשר אחת ומוסיפים למחבת. מוסיפים קופסת שעועית ומתבלים במלח ופלפל.
2 קרם השעועית: מבשלים את השעועית מהקופסה השנייה. מעבירים למעבד מזון וטוחנים היטב. מעבירים דרך מסננת. מחממים במחבת שמן זית ומוסיפים את השעועית הטחונה. מבשלים כ-5 דקות ומתבלים במלח ופלפל.
3 הכנת הספק (הבשר המיובש): מפוררים את הבשר לשערות בודדות ומסדרים בתבנית. מחממים תנור ל-150 מעלות, מכניסים את הבשר עד לקבלת בשר קריספי.
4 הרכבת המנה: מניחים במרכז הצלחת את תבשיל השעועית, מסביב להוסיף את קרם השעועית ומעל את הבשר המיובש.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים