המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 צולים את הכבד לדרגת מדיום רייר, ומניחים בצד. 2 במחבת על חום נמוך מניחים את קוביות עור האווז ומבשלים עד שהשומן יוצא מהן והן נשארות פריכות (גריוועלך). 3 מוציאים את הקוביות הפריכות ומשאירים את השומן. מגבירים את האש ומוסיפים את הבצל והתימין, מטגנים עד שהוא הופך רך וזהוב. 4 מוציאים את הבצל מהמחבת מלבד שתי כפות בצל שאותן מטגנים עד השחמה. 5 מוציאים את הבצל השחום מהמחבת. 6 מטגנים בשומן שנשאר את הביצים בזהירות עד לאטימה, ומוציאים מהמחבת. 7 על קרש חיתוך קוצצים בסכין את הבצל הזהוב עם הביצים והכבד. 8 מתבלים תוך כדי בפלפל שחור ומלח. 9 מסדרים בכלי עם טבעות דקות של בצל ירוק. 10 מפזרים את הבצל המטוגן ועור האווז הפריך על הכבד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|