המצרכים :
אופן ההכנה:מתחילים בהכנת פרפיום עגבניות. 1 שמים בסיר שטוח חצי מכמות השום והפלפל הירוק החריף עם חצי מכמות שמן הזית. מדליקים אש בינונית ומאדים את השום והפלפל לריכוך עדין. חשוב שהשום יישאר לבן ולא יחליף צבע. 2 מוסיפים את העגבניות, ממליחים ומבשלים על אש גדולה מכוסה כ-4-6 דקות. 3 מכבים את האש ומעבירים את כל תכולת הסיר במסננת שינואז. 4 שומרים בקערה את המסה החלקה המתקבלת. הכנת הראגו: 1 בסיר שטוח שמים את שארית שמן הזית. מוסיפים את הבצל ומתחילים לאדות את על אש גבוהה. 2 כאשר הבצל נשבר ומשנה צבעו מוסיפים את השום והמרווה ומאדים כ-3 דקות נוספות. 3 מוסיפים את הגזר, הסלרי, שארית הפלפל הירוק החריף והשומר ומאדים כ-3 דקות נוספות. 4 מוסיפים את הטלה ולפני שהוא נסגר לגמרי מוסיפים את הרוזמרין, עלי הדפנה, ההל ועגבנייה קצוצה אחת. ממליחים ומפלפלים בעדינות. 5 כשמתחילים להיווצר משקעים יפים על תחתית הסיר (חומים ולא שחורים שרופים) מוסיפים את היין ומגרדים בנחישות את כל המשקעים. 6 נותנים להכל לרתוח ולאלכוהול להתאדות, מוסיפים את פרפיום העגבניות, מנמיכים את האש לחום הכי נמוך האפשרי ומכסים למספר שעות. 7 בוחשים מדי פעם. היה ונוצר צורך מוסיפים מעט מים או ציר ירקות אם יש. 8 כשעה לפני הסיום מוסיפים את הפטריות, הכבדים, האגוזים והפיסטוקים ומשלימים תיבול (מלח פלפל).
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|