1 דופקים את נתחי העגל כל שיהיו דקים (בעובי חצי ס"מ). חותכים לפרוסות בגודל קופסת סיגריות בערך. 2. מקמחים את הבשר בתערובת של קמח, מלח ופלפל גרוס. מנערים את עודפי הקמח. 3. מתיכים את החמאה במחבת גדולה ומזהיבים את נתחי הבשר משני הצדדים בכמה נאגלות. 4. כשכל הבשר מוזהב, מוסיפים את השום למחבת, מחזירים את הבשר ומפזרים מעל את הפטריות. יוצקים מעל ורמוט ומיץ לימון. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים על אש קטנה עשרים דקות. 5. להגשה, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה. מגישים עם אורז או פסטה קצרה.