ממליחים ומפלפלים את הנתח ושוזרים בין החוטים הקשורים עליו את גבעולי התימין. שמים את השמן בסיר אובאלי וכשהוא חם, מכניסים פנימה את הנתח הקשור ומשחימים אותו היטב, סביב סביב. מוציאים את הנתח מהסיר. מוסיפים לסיר את הג'ינג'ר, שום ובצלי שאלוט. משחימים תוך ערבוב כשתי דקות. ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את הדבש והחרדל לסיר ומבשלים דקה. מוסיפים את היין והסויה. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה גבוהה כשלוש דקות. מחזירים את הנתח לסיר, מוסיפים את המשמשים, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים מכוסה על להבה נמוכה כשעה. מגברים את הלהבה, מסמיכים ומקרמלים את הרוטב וגם את הנתח סביב סביב. מוציאים את הנתח לצלחת הגשה אובאלית , מסדרים סביבו את הבצלים והמשמשים, יוצקים את הרוטב סביב ועל הנתח ומפזרים מעל את העירית הקצוצה.