1 הכנת הקציצות: משרים את הבורגול במים פושרים עד כיסוי למשך 30 דקות. מסננים ומשאירים במסננת לייבוש. 2. בקערה גדולה מערבבים את הבשר, את הבורגול ואת הביצים ומתבלים במלח, בפלפל ובקינמון, ומוסיפים את הנענע היבשה. מעבירים למקרר. 3. הכנת הרוטב: מחממים סיר גדול ויוצקים אליו את שמן הזית. מוסיפים את הבצל, מערבבים ומאדים עד שהוא שקוף. מוסיפים את היין ואת תרכיז הרימונים. מביאים לרתיחה עדינה. 4. מהתערובת המקוררת יוצרים 25 קציצות (במשקל כ-30 גרמים האחת). מעבירים לרוטב. אם לא כל הקציצות מכוסות בנוזל, מוסיפים מעט מים. 5. מבשלים על להבה נמוכה כשעה. מגישים חם, מומלץ עם אורז לבן.