קבב רומניקציצות בשר שמנמנות ומלאות בטעם![]()
תמונת AVI: דרך האוכל2, דרך האוכל 1
|
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:מניחים את כל החומרים בקערה גדולה. מערבבים ולשים בידיים במשך כחמש דקות כדי שהבשר יספוג לתוכו את הטעמים. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר למשך לילה שלם. צרים מהתערובת קבבים שמנמנים ומאורכים ומניחים במגש. צולים את הקבב מעל גריל פחמים, כאשר מידי פעם מסובבים אותם בעדינות, עד שהם שחומים ויפים. מגישים עם לחם לבן, חרדל והרבה בירה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|