משרים את קוביות הבשר, הירקות, גרגרי הפלפל ועשבי התבלין ביין. מניחים במקרר למשך שש שעות לפחות. מסננים את הבשר והירקות, ושומרים את היין והתבלינים בצד. מקמחים את קוביות הבשר ומטגנים בשמן זית עד שהן משחימות. מניחים בסיר גדול את הבשר, היין והתבלינים ומביאים לרתיחה. בתחילת הבישול יתהוו על פני המים עננות קצף – הסירו אותן עם כף. לאחר עשר דקות של רתיחה מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל במשך שעה. מוסיפים את המלח והירקות (שורש הפטרוזיליה, הגזר והכרישה) ומבשלים כ-45 דקות נוספות. מגישים עם פירה (אפשרות נוספת: יחד עם הירקות מכניסים לסיר גם כשמונה תפוחי אדמה קטנים קלופים).