קוקלה בטבחה של גרגרי חומוסבול למזג האוויר הנוכחי, אבי ביטון מפנק עם המתכון של סוליקה לקציצות סולת ושומן בקר ברוטב עשיר של גרגרי חומוס, עגבניות וכמון. וכן, זה מושלם בדיוק כמו שזה נשמע![]()
צילום: אריאל עפרון, סוליקה
|
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה, ומניחים לשעה. 2 בסיר רחב שוליים ומעט עמוק מביאים לרתיחה את כל חומרי הרוטב ומבשלים כשעה. 3 לאחר שתערובת הקציצות נחה, יוצרים קציצות מאורכות. 4 טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול. כשמרוצים מהטעמים מוסיפים את הקוקולות ומבשלים בחום נמוך שעה נוספת. בסוף השבוע הקרוב (חמישי ושישי, 19-20.11) ספיישל אוכל עתיק בכל סניפי סוליקה ובאתר ההזמנות אונליין! סוליקה. איינשטיין 7 ואבא אחימאיר 19, תל אביב | חבצלת השרון 35, הרצליה. 03-9595525
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|