1 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה, ומניחים לשעה.
2 בסיר רחב שוליים ומעט עמוק מביאים לרתיחה את כל חומרי הרוטב ומבשלים כשעה.
3 לאחר שתערובת הקציצות נחה, יוצרים קציצות מאורכות.
4 טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול. כשמרוצים מהטעמים מוסיפים את הקוקולות ומבשלים בחום נמוך שעה נוספת.
בסוף השבוע הקרוב (חמישי ושישי, 19-20.11) ספיישל אוכל עתיק בכל סניפי סוליקה ובאתר ההזמנות אונליין!
>>לתפריט המלא והזמנות
סוליקה. איינשטיין 7 ואבא אחימאיר 19, תל אביב | חבצלת השרון 35, הרצליה. 03-9595525