1 מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים בה את נתח הבשר כך שכולו יהיה מכוסה בנוזלים. את עלי הדפנה והרוזמרין מסדרים סביב הנתח כך שיצרו מעין מעטפה סביבו. בהמשך מעבירים את הנתח למקרר להשריה של 48 שעות
2. ביום ההכנה מחממים את התנור לחום מירבי. מניחים את הנתח על רשת הצלייה של התנור, כשמתחתיה תבנית לאגירת נוזלים.
3. צולים את הנתח בחום המרבי של התנור במשך כ - 10 דקות. אם ייווצר מעט עשן במטבח אין מה לחשוש – הנתח לא נשרף, אלא החום הגבוה, השומן והנוזלים שבאים במגע זה עם זה פשוט מעלים עשן.
4. לאחר 10 דקות מנמיכים את חום התנור לחום בינוני וממשיכים בצלייה תוך שמידי פעם הופכים את נתח הבשר ושופכים מעליו את הנוזלים שמצטברים בתבנית מתחת לרשת.