מניחים בקערה את הבשר, טורפים את הביצה עם הבהרט, הקינמון, המלח והפלפל ומוסיפים לבשר. לשים עם הידיים עד שהבשר והביצה מתאחדים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לה לנוח במקרר במשך שעה. ממלאים קערה במעט מים פושרים, טובלים בה את הידיים וצרים מהתערובת כדורים קטנים וחלקים בגודל של כשני ס"מ. מניחים במחבת מעט שמן (כסנטימטר בגובה) כשהשמן חם מעברים אליו את כדורי הבשר ומטגנים אותם מכל צידיהם עד שהם משחימים (2-4 דקות לכל צד) מוציאים את כדורי הבשר מהשמן בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצלחת מכוסה בנייר מטבח. במעבד מזון, מרסקים מחצית מכמות הדובדבנים למיץ, מסננים את המיץ במסננת דקת חורים. בסיר רחב מניחים את מיץ הדובדבנים, המחצית הנותרת של הדובדבנים, הסוכר, מלח ופלפל, וכוס וחצי מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להסמיך מעט. מנמיכים את הלהבה ומעבירים את כדורי הבשר המטוגנים לתוך הרוטב. מבשלים (מעל להבה נמוכה) כחצי שעה. מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.