קדירת אסאדו בבצליםרואים את הקדירה הזאת? היא תדרוש מכם לא מעט זמן, זה נכון - אבל את רובו תוכלו להעביר רגל על רגל. ומה עם התוצאה? שווה כל שנייה של המתנה, ועוד הרבה מעבר לזה![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
** המתכון פורסם לראשונה באפריל 2017 המצרכים :לבשר:
לקדירה:
אופן ההכנה:1 שמים את קוביות הבשר בסיר לחץ עם הגזר, הבצל, עלה הדפנה והפלפל השחור. מכסים במים עד ס"מ מעל גובה הבשר, מביאים לרתיחה ומבשלים 45 דקות. אם אין סיר לחץ – מבשלים בסיר רגיל כשעתיים. 2 מוציאים את הבשר ושומרים את מי הבישול. 3 פורסים את שבעת הבצלים לפרוסות עבות בצורת ירח. מערבבים את שני השמנים ומטגנים שלושת רבעי מכמות הבצל. את הרבע הנותר שומרים בצד. 4 כשהבצל מתחיל להזהיב מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את קוביות הבשר. ![]() 5 מסננים את מי הבישול של הבשר ומוסיפים לסיר רק עד גובה הבשר (לא יותר!). 6 מניחים מלמעלה את רבע הכמות של הבצל המטוגן ששמרנו בצד. 7 מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה 3 שעות וחצי (לחלופין, אפשר להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות בטורבו לשעה וחצי-שעתיים, ואפשר גם לבשל על הפלטה לילה שלם). * אם רוצים בשר פחות שומני אפשר להחליף את האסאדו בצלי כתף (מס' 5). במקרה כזה מבשלים את הנתח בשלמותו, ורק לאחר מכן פורסים אותו.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|