1 הכיסונים: בקערת מיקסר מכניסים את כל חומרי הבצק ומאחדים לעיסה אחידה. מכניסים למקרר לחצי שעה.
2 הבשר: במחבת חמה מכניסים את הבשר עם הבצל, השום, הכוסברה, המלח, הפלפל השחור והצנוברים. מערבבים יחד, טועמים ומתקנים תיבול.
3 מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים בעזרת מערוך לעובי של חצי סנטימטר וקורצים עיגולים בעזרת טבעת או כוס. שמים במרכז כל עיגול בצק כף מתערובת הבשר, מקפלים לשניים, סוגרים ומהדקים באמצעות מזלג.
4 בסיר עם מים רותחים זורקים את הכיסונים. כעבור 3 דקות מוציאים למסננת. מחממים מחבת היטב עם חמאה או שמן זית. מכניסים את הכיסונים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבת הכיסונים.
* מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים