1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. שמים בקערה אגוזי ברזיל, אגוזי פקאן, פטרוזיליה, בזיליקום, פלפל קאיין, מלח, שום, 2 כפות שמן זית ופלפל שחור ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
3. מניחים את צלעות הטלה בתבנית אפייה. מורחים אותן היטב בכף שמן הזית שנותרה.
4. מדביקים את תערובת האגוזים לדופן הבשר בעזרת הידיים ומהדקים על ידי לחיצה עם כרית כף היד. חלק מהאגוזים ייפלו, אבל כדאי לנסות להדביק כמה שיותר. את אלו שנפלו יש להניח כמה שיותר קרוב לבשר.
5. מכניסים לתנור ואופים 25 דקות.
6. מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת הגשה ומחכים 5 דקות לפני ההגשה.