1 מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
2. מתבלים היטב את נתח הסינטה במלח, פלפל ושמן הזית.
3. במרכז תבנית אפיה מניחים את ענפי הרוזמרין, ומעליהם את נתח הסינטה כאשר הצד עם השומן כלפי מעלה.
4. מורחים היטב את נתח הסינטה בחרדל.
5. מכניסים לתנור לצלייה ראשונה של 8-12 דקות, עד שהנתח משחים קלות מבחוץ.
6. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות, וממשיכים לצלות את נתח הסינטה: מידת מדיום רייר דורשת עוד 10-12 דקות נוספות. מידת מדיום דורשת 12-15 דקות צלייה נוספות, ומידת מדיום וול דורשת 15-18 דקות נוספות.
7. לשעועית הירוקה בשום ושמן זית: בסיר גדול, יוצקים מים עד לשלושת רבעי מגובהו של הסיר ומביאים לרתיחה.
8. 8 דקות לפני הגשת המנה העיקרית מכניסים את השעועית למים הרותחים, מבשלים עד דרגת "אל דנטה" ומסננים.
9. באותו הסיר מחממים מעט שמן זית, כפית שום כתוש וכפית מלח.
10. מחזירים לסיר את השעועית המסוננת, מקפיצים כדקה או שתיים, ומגישים לצד הרוסטביף.