1 מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את קוביות הבשר למשך כמה שעות.
2. מבשלים את שני סוגי הארטישוק במים עם מלח ומעט מיץ לימון למשך כ-15 דקות ומסננים היטב.
3. מחממים את השמן במחבת כבדה וגדולה או בסיר שטוח וכבד (שיוכלו להכיל הן את הבשר והן את הירקות), כשהשמן חם מאד, מכניסים פנימה את קוביות הבשר ומטגנים עד שהן משחימות היטב. מוציאים את קוביות הבשר מהמחבת ומניחים בצד.
4. מוסיפים למחבת מעט שמן זית, ומטגנים את הבצלים, השום, שני סוגי הארטישוק המבושלים, עד להשחמה קלה, ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את הלימונים הכבושים וממשיכים לבשל מספר דקות מחזירים לסיר את הבשר ויוצקים לתוכו את היין, מנמיכים את הלהבה ומבשלים לפחות שעתיים.
לפני ההגשה מוסיפים את הזיתים והכוסברה