1 פורסים נתחים רחבים ודקים מכתף טלה. 2. קוצצים את הבצל. 3. מערבבים את הבשר והתבלינים עם 2 כפות מים. 4. לשים הייטב ויוצרים כדורים. 5. מסדרים על השיפוד בצל קלוף שלם 1, פרוסה מנתח כתף וכדור בשר טחון לסרוגין. 6. מישרים עם סכין חדה, מגלגלים בניילון נצמד ומקררים לילה. 7. מחממים את המנגל. 8. צולים את השיפוד וכמו בשוארמה, פורסים כל פעם פרוסות לאורך השיפוד. 9. מכינים סלט ישראלי פשוט 10. מכינים טחינה. 11. מסדרים בפיתה: בשר, טחינה וסלט.