המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 משמנים את נתחי הבשר בעזרת מברשת בשמן זית, מפזרים מלח גס ופלפל. 2 מחממים גריל או מחבת ברזל כבדה. צולים את נתחי הבשר מכל הכיוונים כ-5 דקות בערך או עד למידת עשייה רצויה (רצוי לא יותר מדי). 3 במקביל צולים היטב את הבצלים, העגבניות, והפלפלים או על גריל או על להבה גלויה. קולפים בעזרת כפות הידיים ובשום פנים ואופן לא שוטפים במים. 4 מניחים את הארוגולה ומזלפים שמן זית ומלח גס. מסדרים את העגבניות, הבצלים, ונתחי הבשר ומגישים. >> לעוד עיקריות מומלצות לארוחת החג. |