1 מביאים עצמות מוח וצלעות לרתיחה בסיר גדול עם מים. כשעולה קצף ולכלוך, מרוקנים את המים. מוסיפים לסיר כמות יפה של מים נקיים ומבשלים שעה וחצי.
2 מוסיפים ירקות שורש, פלפלים, כרוב ומחצית מכמות עשבי התיבול. מבשלים כרבע שעה.
3 מערבבים את כל רכיבי הקציצות ויוצרים מהם כדורים. מוסיפים למרק ומבשלים כרבע שעה.
4 מוסיפים מיץ לימון, עגבניות ואורז ומבשלים 20 דקות נוספות. מוסיפים את יתרת עשבי התיבול ומגישים.
* גיוון: אפשר להכניס את האורז לתערובת הקציצות ואז לוותר על הוספתו למרק.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!