1 פורסים את הבשר לקוביות ושולקים אותו במשך חצי שעה.
2 מוסיפים לאותו הסיר מים, עד לכיסוי הבשר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 6 עד 7 שעות.
3 מקלפים את ירקות השורש (גזר, תפו"א, בצלצלי שאלוט, שורש סלרי) ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
4 מניחים את הירקות בצד למנוחה קצרה וכשעה לפני סיום בישול הבשר מוסיפים אותם לסיר הבשר, יחד עם כל התבלינים, העגבניות והזיתים. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה כשעה ומגישים לצד אורז או מג'דרה.