המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הבשר, תפוח אדמה מגורד, בצל, ביצה, פטרוזיליה, 2 כפות שמן, ½ כפית מלח, ½ בהרט, ¼ כפית אגוז מוסקט. 2 יוצרים מהתערובת קציצות בגודל אחיד. 3 מחממים מים בסיר ומתבלים בכפית כורכום, ½ כפית בהרט, ½ אגוז מוסקט. מוסיפים את הקציצות לסיר. 4 מבשלים 20 דקות ומוסיפים את תחתיות הארטישוק. 5 מבשלים 20 דקות נוספות ומגישים חם.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|