שיפודי עראייס מטורטייהכשראינו את המתכון הזה ברשת היינו חייבים לנסות בעצמנו, ולא תאמינו כמה מוצלחים, קלים וטעימים שיפודי העראייס האלו יוצאים. בתיאבון
צילום: יעל קצב, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 לשים בקערה בשר טחון, בצל, פטרוזיליה ותבלינים עד לקבלת תערובת אחידה. 2 מניחים טורטייה על משטח העבודה ובעזרת כפות הידיים משטחים עליה חופן (שהוא שישית כמות) מתערובת הבשר בצורה שווה ואחידה (שכבת הבשר צריכה להיות דקה). שיפודי עראייס של יעל קצב | צילום: יעל קצב, mako אוכל ככה פשוט | צילום: יעל קצב, mako אוכל3 מגלגלים את הטורטייה לרולדה. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות עד שתערובת הבשר נגמרת. 4 מניחים את הטורטיות המגולגלות על משטח העבודה בצמידות זו לזו (ראו בסרטון), ובעזרת שיפודים מחברים את הטורטיות יחד. שימו לב שאתם שומרים על מרווחים יחסית גדולים בין שיפוד לשיפוד כדי שבשלב הבא יהיה לכם נוח לפרוס את הטורטיות. 5 פורסים את הטורטיות בין השיפודים בעזרת סכין חדה, כך שייווצרו שיפודים של עראייס מגולגל. 6 צורבים את השיפודים על המנגל או על פלנצ'ה מכל הכיוונים עד למידת העשייה הרצויה ומגישים מיד עם טחינה או עמבה. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון! |