כפיתות מערבבים את כל התערובת, מכינים כדורים (מעוכים) ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.
טרשי מועכים את הבטטה, מוסיפים את התבלינים והתוספות, מערבבים ומגישים (חם או קר).
אורז 1שמים מעט שמן בסיר, מוסיפים את האורז ומטגנים אותו מעט. 2. מערבבים, ולאחר מספר דקות מוסיפים את התבלינים. 3. ממשיכים לערבב ומוסיפים מים רותחים (2 כוסות מים על כל כוס אורז). 4. מביאים לרתיחה, מורידים לאש קטנה, סוגרים את הסיר, ומחכים רבע שעה. 5. לאחר רבע שעה ניתן לכבות את האש, להמתין מספר דקות והאורז מוכן.