1 מפרידים את העצמות מהנתח וקוצצים את הבשר עד למצב שהוא דק דק. מחממים תנור ל-220 מעלות ומכניסים את העצמות לתנור למשך 5 דקות.
2 מוציאים ומפרידים משאריות הבשר, קוצצים את הכוסברה, הפטרוזיליה, הנענע והצנוברים ומערבבים היטב עם הבשר הקצוץ. מוסיפים בצל קצוץ ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. לשים במשך 5-10 דקות.
3 חותכים את הכרישה לחתיכות באורך 7-8 ס"מ, שמים בתבנית ביחד עם ציר עוף, שמן זית ומלח ומכניסים לתנור ל-25 דקות עד לצריבה קלה.
4 הדלעת: חותכים את הדלעת לקוביות וחולטים במים כ-15 דקות עד לריכוך. מוציאים, מערבבים עם מלח, שמן זית, סוכר, מעט צ'ילי ומעט טימין. מעבירים את הקוביות לתבנית ומכניסים לתנור עד להשחמה קלה.
5 בסיר עם ציר עוף ומעט צ'ילי מכניסים את הצנוניות ומבשלים עד לריכוך.
6 מסדרים את תערובת הבשר על העצם החשופה בצורת קבב על העצם ומטגנים בשמן חם עד להשחמה קלה. מעבירים לצריבה נוספת לתנור. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים