מערבים היטב את כל החומרים בקערה ולשים לתערובת אחידה. צרים מהתערובת קציצות מוארכות, כמו קבב. מניחים על מגש, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לשימוש.
הכנת המעיים: מערבבים היטב את כל החומרים לתערובת אחידה. ממלאים מעיים מנוקים בתערובת למעין נקניק ארוך או כמה נקניקים קצרים.
להכנת הטביחה: שמים את השעועית המסוננת בסיר רחב ועליהם את נתחי הבשר. מניחים מעל לבשר את המעיים הממולאים, הקוקלא ורבעי תפוחי האדמה. מוסיפים מים שכמעט יכסו את הכל. מוסיפים את התבלינים ותרכיז הסלקא. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה למשך הלילה. אופציית התנור: לאחר הרתיחה מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 110 מעלות למשך הלילה.