1 בקערה עמוקה מערבבים את כל מרכיבי הקציצות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2. מרטיבים מעט את הידיים וצרים מהתערובת קציצות שמנמנות ושטוחות מעט.
3. טובלים את הקציצות בפירורי לחם כך שהן תהיינה מצופות היטב סביב סביב.
4. מחממים במחבת רחבה שמן זית בגובה סנטימטר אחד בערך. כשהשמן חם מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד שהן שחומות ופריכות.
5. מוציאים את הקציצות מהמחבת.
6. מוסיפים את הבצלצלים לטיגון קצר. יוצקים פנימה את היין, חומץ, סוכר, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
7. מחזירים פנימה את הקציצות, מכסים ומבשלים יחד עוד כ-30 דקות.
8. מפזרים מעל עלי פטרוזיליה קצוצים ומגישים.