ממיסים את שומן האווז או החמאה במחבת רחבה ומטגנים בהם את הבצל עד שזה מתחיל להזהיב. מוסיפים למחבת את הכבדים ומטגנים בזהירות כשתי דקות מכל צד (אם אין מקום במחבת לכל הכבדים ניתן לטגנם בכמה מחזורים) מעבירים את תכולת המחבת החמה (הכבדים והשומן בו טוגנו) למעבד המזון, מוסיפים קוניאק ומפעילים את מעבד המזון. תוך כדי עבודת מעבד המזון מוסיפים את המלח והפלפל. כשמתקבלת מחית אחידה מפסקים את פעולת מעבד המזון ומעבירים את המחית לתבניות אישיות או לטרין (תבנית חרס מוארכת). מעבירים למקרר למספר שעות עד לילה, פורסים ומגישים.