1 צולים את הכבד בתנור כ-3 דקות.
2 מערבלים בבלנדר את הכבד, הבשר הטחון, ביצה אחת, חצי כפית פפריקה חריפה, חצי כפית כמון, ¼ כוס פרורי לחם ושן שום.
3 יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור פינג פונג.
4 פורסים את הגמבה לרצועות. מחממים מעט שמן במחבת גדולה ומטגנים את הגמבה.
5 כשהגמבה מתרככת, יש להוסיף את הפלפל היבש, חצי כפית פפריקה חריפה, חצי כפית מלח ומספר לימונים כבושים.
6 מערבבים את הרוטב עד הגעתו לרתיחה ומוסיפים את הקציצות.
7 מכסים את המחבת במכסה ומבשלים כ-20 דקות על אש בינונית.