1 לקציצות: שמים בקערה את הבשר הטחון, עשבי התיבול, השום והתבלינים. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.
2 יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור פינג פונג ומשטחים אותן מעט.
3 מחממים שמן במחבת רחבה וצורבים את הקציצות מכל הצדדים עד שהן מתחילות להזהיב.
4 להכנת הרוטב: יוצקים חצי כוס שמן למחבת עמוקה ומחממים. מוסיפים את הבצל הקצוץ, הג'ינג'ר, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבצל מזהיב.
5 מוסיפים את העגבניות המגורדות ומביאים לרתיחה.
6 מוסיפים את הקציצות ומבשלים אותן ברוטב כ-10 דקות על להבה בינונית.
7 במחבת נפרדת מטגנים את פרחי הכרובית עד שהם מזהיבים מעט. מוסיפים לסיר עם הרוטב והקציצות.
8 מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכה למשך כשעה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה