קציצות שופלרקציצות בשר עם כרובית ורוטב עגבניות מתובל, תענוג שלא תרצו לוותר עליו מהמטבח של מסעדת המוציא![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 לקציצות: שמים בקערה את הבשר הטחון, עשבי התיבול, השום והתבלינים. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. 2 יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור פינג פונג ומשטחים אותן מעט. 3 מחממים שמן במחבת רחבה וצורבים את הקציצות מכל הצדדים עד שהן מתחילות להזהיב. 4 להכנת הרוטב: יוצקים חצי כוס שמן למחבת עמוקה ומחממים. מוסיפים את הבצל הקצוץ, הג'ינג'ר, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבצל מזהיב. 5 מוסיפים את העגבניות המגורדות ומביאים לרתיחה. 6 מוסיפים את הקציצות ומבשלים אותן ברוטב כ-10 דקות על להבה בינונית. 7 במחבת נפרדת מטגנים את פרחי הכרובית עד שהם מזהיבים מעט. מוסיפים לסיר עם הרוטב והקציצות. 8 מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכה למשך כשעה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|