1 מכינים את הבצק: מעבירים לקערה של מיקסר עם וו לישה, את הקמח, המלח והשמרים ומפעילים במהירות נמוכה. מוזגים באיטיות את המים עד שבמהלך הלישה נוצר כדור בצק. לאחר שנוצר כדור הבצק, מסיפים בהדרגה את השמן. ממשיכים בפעולת המיקסר במהירות נמוכה במשך 10 דקות. מגבירים את מהירות המיקסר לעשר דקות נוספות. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומחלקים אותו לכדורים במשקל בגודל אגרוף (משקל של כ120 גרם האחד) מניחים לכדורי הבצק לנוח במשך 45 דקות. 2. מכינים את רוטב העגבניות: מטגנים בסיר במעט שמן זית את הבצל עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים את השום והפלפל ומאדים כשלוש דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות, התבלינים, הפטרוזיליה והמים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה. טוחנים את הרוטב שנוצר בבלנדר מוט או במעבד מזון, לקבלת רוטב חלק. 3. מכינים את הציפוי: מערבבים את כל חומרי הציפוי יחד לקבלת עיסה אחידה. 4. מרכיבים את הלחמעג'ון: מרדדים את כדורי הבצק לעלים עגולים ודקים. מורחים את העלים ברוטב העגבניות ומפוררים מעל מתערובת הבשר. 5. אופים כ-7 דקות בתנור שחומם ל240 מעלות עד שהבצק משחים. נזהרים שלא לייבש. מוציאים מהתנור, מפזרים מעל פרוסות עגבנייה טרייה, בצל ירוק, וסחיטה קלה של לימון, מגלגלים כמו לאפה ואוכלים חם