המצרכים :
אופן ההכנה:1 מורחים את הלשון בשמן זית, שום כתוש, מלח, פלפל ועלי דפנה. עוטפים בנייר נצמד ומכניסים למקרר יומיים. 2 מטגנים במחבת את הבצל חצי טיגון עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הלשון (ללא עלי הדפנה) וצורבים אותה משני הצדדים. מוסיפים את התבלינים, 2 עלי דפנה, והיין האדום. מבשלים במשך שעתיים, עד שהבשר מתרכך, אבל לא יותר מדי. הופכים מדי פעם את הלשון ברוטב. 3 בסיום הבישול מוציאים את הלשון, מקררים קלות ומסירים את שכבת העור. משאירים לילה במקרר. פורסים את חתיכת הלשון לפרוסות ומבשלים עוד שעה ברוטב. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|