1 מטגנים במחבת את פרוסות האווז המעושן עד הזהבה.
2 מגלגלים לתוך חתיכות הסינטה את האווז.
3 מטגנים את הגלילות במחבת פסים (רצויי בשומן שנשאר ממחבת האווז), מתבלים רק בפלפל (משום שהאווז מלוח).
4 על אותו מחבת פסים צולים את השומר ובוזקים עליו שמן וסוכר.
5 בסיר שמן עמוק מטגנים את הצ'יפס.
6 בקערה נוספת מכינים טחינה: מערבבים את מרכיבי הטחינה בקערה.
7 ההגשה: מסדרים בצלחת את כל המרכיבים, מוסיפים את העגבנייה, בוזקים מעל הכל טחינה ופלפל גרוס.