המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מאדים את הבצל במעט שמן על חום נמוך עד שהוא נהיה שקוף. 2 מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו באמצעות כף עץ. מערבבים ביסודיות עד שהבשר מתבשל היטב. 3 מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לערבב. משאירים את המחבת על האש עוד כ-5 דקות (לא שוכחים לערבב מדי פעם כדי שלא יישרף). 4 מוסיפים את התבלינים והפיסטוקים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים (בשלב הזה אפשר להוסיף קצת עמבה). 5 מערבבים טחינה עם מעט יוגורט עד לקבלת מרקם אחיד. 6 מרכיבים את המנה: מוזגים את טחינת היוגורט לצלחת ההגשה, מעליה מנה גדושה של תערובת הבשר, ומגישים עם פיתות חמות. >> בואו לראות את אסף גרניט משדך בין השיקשוקית לפיצה >> רוצים לזכות בארוחת טעימות במסעדת מחניודה? בואו לנסות את מזלכם |