הבצק: 1 לשים בקערה את כל חומרי הבצק. מוסיפים את המים בהדרגה רק עד שמתקבל בצק נוח לעבודה. המילוי: 1. טוחנים במטחנת בשר את הבשר יחד עם הבצל. 2. מעבירים לקערת ערבוב, מוסיפים את אבקת המרק, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב. הכנת הכיסונים: 1. מרדדים את הבצק לעלה דק. 2. חותכים לריבועים גדולים במעט מגודל של קופסת גפרורים. 3. שמים במרכז כל ריבוע כפית מהמילוי ומקפלים לכיסונים בצורת טורטליני. 4. מבשלים את הכיסונים בסיר עם הרבה מים רותחים ומעט מלח. ברגע שהם צפים מודדים שתי דקות ומוציאים לקערה בעזרת כף מחוררת. המרק: 1. משחימים את הבצל בסיר מרק יחד עם השמן. 2. מוסיפים את הבשר ומשחימים גם אותו. 3. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב, מוסיפים את המים, הפלפלים, הקולרבי, הסלרי ועלי הדפנה. מבשלים על להבה בינונית עד שהבשר רך. מוסיפים את גרגירי החומוס ומתבלים במלח, פלפל שחור ואבקת מרק. מבשלים כ-10 דקות נוספות. 4. מגישים את הכיסונים בצלחת עמוקה יחד עם המרק החם. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.