1 מערבבים את כל חומרי תערובת הבשר, מתבלים לפי הטעם ומניחים את התערובת במקרר לשעה.
2 להכנת המלית: מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה ומוסיפים את כבדי העוף. מטגנים את הכבדים כך שהפנים יישאר מעט אדמדם. מוציאים את הכבדים והבצל ומניחים במסננת בכדי להיפטר מהשמן.
3 לאחר התקררות קוצצים את הכבדים לקוביות ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
4 להכנת הרוטב: מטגנים את הבצל שקצצנו דק בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומערבבים עד שמרגישים היטב את ריח השום.
5 מוסיפים את כף הקמח ובוחשים. מוסיפים את מרק העוף שהמסנו במים הרותחים, הפטרוזיליה הקצוצה ומיץ הלימון. בוחשים.
6 מתבלים בסוכר ומלח וטועמים. בשלב זה ניתן לשפר או לשנות טעמים. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מידי פעם.
7 להכנת הקציצות: מכינים בידיים משומנות קציצות גדולות בצורת כדור (כ-14 קציצות). משטחים מעט את הכדורים ויוצרים בכל כדור גומה. בעזרת כפית ממלאים בכל גומה ממלית כבדי העוף. מכסים את המילוי בקציצת הבקר ומכדררים שוב.
8 מביאים את הרוטב לרתיחה ומוסיפים לתוכו את הקציצות. לאחר התמצקות הקציצות מנימיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים כחצי שעה.